LOADING

Rolanda and Jozua, Old Mac Daddy, Elgin, Cape Town

This power couple rock the film industry in South Africa. Rolanda and Jozua are a well known actress and film director, respectively. The story of how they met on set is wonderfully touching and you can find this, along with their wedding photo’s in this month’s publication of the Sarie Magazine.

old-mac-daddy-elgin-wedding-shanna-jones-photography-rolanda-jozua-1old-mac-daddy-elgin-wedding-shanna-jones-photography-rolanda-jozua-8 old-mac-daddy-elgin-wedding-shanna-jones-photography-rolanda-jozua-11 old-mac-daddy-elgin-wedding-shanna-jones-photography-rolanda-jozua-19 old-mac-daddy-elgin-wedding-shanna-jones-photography-rolanda-jozua-22 old-mac-daddy-elgin-wedding-shanna-jones-photography-rolanda-jozua-26 old-mac-daddy-elgin-wedding-shanna-jones-photography-rolanda-jozua-27 old-mac-daddy-elgin-wedding-shanna-jones-photography-rolanda-jozua-29 old-mac-daddy-elgin-wedding-shanna-jones-photography-rolanda-jozua-34 old-mac-daddy-elgin-wedding-shanna-jones-photography-rolanda-jozua-36 old-mac-daddy-elgin-wedding-shanna-jones-photography-rolanda-jozua-39 old-mac-daddy-elgin-wedding-shanna-jones-photography-rolanda-jozua-41 old-mac-daddy-elgin-wedding-shanna-jones-photography-rolanda-jozua-44 old-mac-daddy-elgin-wedding-shanna-jones-photography-rolanda-jozua-46 old-mac-daddy-elgin-wedding-shanna-jones-photography-rolanda-jozua-48 old-mac-daddy-elgin-wedding-shanna-jones-photography-rolanda-jozua-51 old-mac-daddy-elgin-wedding-shanna-jones-photography-rolanda-jozua-55 old-mac-daddy-elgin-wedding-shanna-jones-photography-rolanda-jozua-56 old-mac-daddy-elgin-wedding-shanna-jones-photography-rolanda-jozua-58 old-mac-daddy-elgin-wedding-shanna-jones-photography-rolanda-jozua-63 old-mac-daddy-elgin-wedding-shanna-jones-photography-rolanda-jozua-66 old-mac-daddy-elgin-wedding-shanna-jones-photography-rolanda-jozua-68 old-mac-daddy-elgin-wedding-shanna-jones-photography-rolanda-jozua-70 old-mac-daddy-elgin-wedding-shanna-jones-photography-rolanda-jozua-72 old-mac-daddy-elgin-wedding-shanna-jones-photography-rolanda-jozua-74 old-mac-daddy-elgin-wedding-shanna-jones-photography-rolanda-jozua-77 old-mac-daddy-elgin-wedding-shanna-jones-photography-rolanda-jozua-79 old-mac-daddy-elgin-wedding-shanna-jones-photography-rolanda-jozua-81 old-mac-daddy-elgin-wedding-shanna-jones-photography-rolanda-jozua-86 old-mac-daddy-elgin-wedding-shanna-jones-photography-rolanda-jozua-88 old-mac-daddy-elgin-wedding-shanna-jones-photography-rolanda-jozua-90 old-mac-daddy-elgin-wedding-shanna-jones-photography-rolanda-jozua-91 old-mac-daddy-elgin-wedding-shanna-jones-photography-rolanda-jozua-95 old-mac-daddy-elgin-wedding-shanna-jones-photography-rolanda-jozua-98 old-mac-daddy-elgin-wedding-shanna-jones-photography-rolanda-jozua-99 old-mac-daddy-elgin-wedding-shanna-jones-photography-rolanda-jozua-102 old-mac-daddy-elgin-wedding-shanna-jones-photography-rolanda-jozua-103 old-mac-daddy-elgin-wedding-shanna-jones-photography-rolanda-jozua-104 old-mac-daddy-elgin-wedding-shanna-jones-photography-rolanda-jozua-105 old-mac-daddy-elgin-wedding-shanna-jones-photography-rolanda-jozua-106 old-mac-daddy-elgin-wedding-shanna-jones-photography-rolanda-jozua-110 old-mac-daddy-elgin-wedding-shanna-jones-photography-rolanda-jozua-113 old-mac-daddy-elgin-wedding-shanna-jones-photography-rolanda-jozua-117 old-mac-daddy-elgin-wedding-shanna-jones-photography-rolanda-jozua-119 old-mac-daddy-elgin-wedding-shanna-jones-photography-rolanda-jozua-121 old-mac-daddy-elgin-wedding-shanna-jones-photography-rolanda-jozua-126 old-mac-daddy-elgin-wedding-shanna-jones-photography-rolanda-jozua-130 old-mac-daddy-elgin-wedding-shanna-jones-photography-rolanda-jozua-131 old-mac-daddy-elgin-wedding-shanna-jones-photography-rolanda-jozua-135 old-mac-daddy-elgin-wedding-shanna-jones-photography-rolanda-jozua-138 old-mac-daddy-elgin-wedding-shanna-jones-photography-rolanda-jozua-149 old-mac-daddy-elgin-wedding-shanna-jones-photography-rolanda-jozua-153 old-mac-daddy-elgin-wedding-shanna-jones-photography-rolanda-jozua-157 old-mac-daddy-elgin-wedding-shanna-jones-photography-rolanda-jozua-159 old-mac-daddy-elgin-wedding-shanna-jones-photography-rolanda-jozua-161 old-mac-daddy-elgin-wedding-shanna-jones-photography-rolanda-jozua-166 old-mac-daddy-elgin-wedding-shanna-jones-photography-rolanda-jozua-170 old-mac-daddy-elgin-wedding-shanna-jones-photography-rolanda-jozua-173 old-mac-daddy-elgin-wedding-shanna-jones-photography-rolanda-jozua-175 old-mac-daddy-elgin-wedding-shanna-jones-photography-rolanda-jozua-179 old-mac-daddy-elgin-wedding-shanna-jones-photography-rolanda-jozua-180 old-mac-daddy-elgin-wedding-shanna-jones-photography-rolanda-jozua-183 old-mac-daddy-elgin-wedding-shanna-jones-photography-rolanda-jozua-185 old-mac-daddy-elgin-wedding-shanna-jones-photography-rolanda-jozua-188 old-mac-daddy-elgin-wedding-shanna-jones-photography-rolanda-jozua-190 old-mac-daddy-elgin-wedding-shanna-jones-photography-rolanda-jozua-191 old-mac-daddy-elgin-wedding-shanna-jones-photography-rolanda-jozua-193 old-mac-daddy-elgin-wedding-shanna-jones-photography-rolanda-jozua-195 old-mac-daddy-elgin-wedding-shanna-jones-photography-rolanda-jozua-196 old-mac-daddy-elgin-wedding-shanna-jones-photography-rolanda-jozua-198 old-mac-daddy-elgin-wedding-shanna-jones-photography-rolanda-jozua-201 old-mac-daddy-elgin-wedding-shanna-jones-photography-rolanda-jozua-203 old-mac-daddy-elgin-wedding-shanna-jones-photography-rolanda-jozua-204 old-mac-daddy-elgin-wedding-shanna-jones-photography-rolanda-jozua-207 old-mac-daddy-elgin-wedding-shanna-jones-photography-rolanda-jozua-209 old-mac-daddy-elgin-wedding-shanna-jones-photography-rolanda-jozua-211 old-mac-daddy-elgin-wedding-shanna-jones-photography-rolanda-jozua-214 old-mac-daddy-elgin-wedding-shanna-jones-photography-rolanda-jozua-216 old-mac-daddy-elgin-wedding-shanna-jones-photography-rolanda-jozua-218 old-mac-daddy-elgin-wedding-shanna-jones-photography-rolanda-jozua-221 old-mac-daddy-elgin-wedding-shanna-jones-photography-rolanda-jozua-225 old-mac-daddy-elgin-wedding-shanna-jones-photography-rolanda-jozua-232 old-mac-daddy-elgin-wedding-shanna-jones-photography-rolanda-jozua-233 old-mac-daddy-elgin-wedding-shanna-jones-photography-rolanda-jozua-235 old-mac-daddy-elgin-wedding-shanna-jones-photography-rolanda-jozua-244 old-mac-daddy-elgin-wedding-shanna-jones-photography-rolanda-jozua-249 old-mac-daddy-elgin-wedding-shanna-jones-photography-rolanda-jozua-251 old-mac-daddy-elgin-wedding-shanna-jones-photography-rolanda-jozua-253 old-mac-daddy-elgin-wedding-shanna-jones-photography-rolanda-jozua-259 old-mac-daddy-elgin-wedding-shanna-jones-photography-rolanda-jozua-264 old-mac-daddy-elgin-wedding-shanna-jones-photography-rolanda-jozua-268 old-mac-daddy-elgin-wedding-shanna-jones-photography-rolanda-jozua-272 old-mac-daddy-elgin-wedding-shanna-jones-photography-rolanda-jozua-274 old-mac-daddy-elgin-wedding-shanna-jones-photography-rolanda-jozua-276 old-mac-daddy-elgin-wedding-shanna-jones-photography-rolanda-jozua-277 old-mac-daddy-elgin-wedding-shanna-jones-photography-rolanda-jozua-279 old-mac-daddy-elgin-wedding-shanna-jones-photography-rolanda-jozua-281 old-mac-daddy-elgin-wedding-shanna-jones-photography-rolanda-jozua-283 old-mac-daddy-elgin-wedding-shanna-jones-photography-rolanda-jozua-284

COMMENTS

 • Yolanda Wessels
  Apr 8th, 2016 - 12:07 pm - REPLY

  Wow, emosievol, beeldskoon, stylvol, klassiek – mens kan die troue en liefde “voel” op die foto’s!

 • Elma
  Apr 15th, 2016 - 3:57 pm - REPLY

  Hierdie mense se troue is so pragtig . Jy kan sien hoe warm is hulle liefde vir mekaar .
  Ek persoonlik dink dit is DIE mooiste troue wat ek in my lewe gesien het. Kan nie genoeg na die fotos kyk nie,
  Sy het die mooiste pragtigste rok aangehad met n ruiker wat dit alles afgerond het…. Daar is net een woord vir daai rok….  WOW.!!!!!
  Sy het STUNNING gelyk

 • Alistair Fortuin
  Apr 23rd, 2016 - 8:35 am - REPLY

  So happy for you mate! You guys look so happy together.

LEAVE A REPLY